Steakhouse restaurant Al Argentino

Steakhouse restaurant Al Argention


AL ARGENTINO – ARGENTIJNS RESTAURANT STEAKHOUSE AMSTERDAM

Al Argentino – Argentijns Restaurant Steakhouse Amsterdam

Argentijns Restaurant Steakhouse Al Argentino is gevestigd op de bekende Zeedijk in hartje Amsterdam, op 2 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station.

Argentinië, ligt in de zuidpunt van Zuid-Amerika. Vanuit dit land importeert Restaurant Al Argentino het prachtige, gezonde rundvlees, dat onder streng toezicht van het Ministero de Agriculture wordt gefokt en geweid.

De Argentijnse veestapel bestaat voornamelijk uit Aberdeen Angus en Hereford vee, twee echte vleesrassen. Het vee loopt vrij rond in de uitgestrekte pampa’s en doet zich tegoed aan het overvloedige, malse gras.

Steakhouse restaurant Al Argention

Over Al Argentino

De Argentijnse keuken

In de Cosina (Argentijnse keuken) zijn de parilleros (koks) meesters in het bereiden van vlees op de parillada (houtskoolgrill). De Argentijnse keuken verwerkt voornamelijk de volgende delen van de Novillo (os);

Bife de Cuadril, een stevige, maar malse biefstuk van de dikke lende. Bife Angosto, de entrecote met het juiste vetrandje voor de smaak. Bife de Loma, het botermalse ossehaasje. Bife Ancho, een ribeye steak om van te watertanden.

Door het vlees uitsluitend met wat zout en chimmichurrie (grilolie) op houtskool te grillen, blijft de natuurlijke smaak volledig behouden.

Met dit vlees kunt u kennis maken bij Restaurant Al Argentino en uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de begeleidende Argentijnse wijnen. Mooie volle wijnen uit de Mendoza, van bekende druiven, zoals de Cabernet Sauvignon, de Malbac, Merlot en Chardonnay.

Reserveren

Met onderstaande formulier kunt u een reservering plaatsen:

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.Impressie

Contact

Adresgegevens
Argentijns Steakhouse - Al Argentino
Zeedijk 29A Amsterdam
Tel: 020-6389340
E-mail: info@alargentino.nl

Openingstijden
Dagelijks geopend van 12:00 tot 23:00 uur

Betalingsmogelijkheden
Contact, Pin, Credit Card (Visa, American Express, Mastercard)